Tehnologii Campingaz Gratare & Grill

Campingaz utilizeaza cele mai bune materiale si cele mai noi tehnologii in producerea gratarelor pe gaz, mai jos vom explica ce inseamna fiecare tehnologie astfel incat sa va ajutam in alegerea produsului potrivit.

Campingaz ® Blue Flame Burner System

Aceasta tehnologie asigura alimente mai suculente fara arsuri intrucat previne eruptia sporadica a flacarilor in timpul prepararii.Sistem Culinar Modular:

Poti gati o larga varietate de retete cu ajutorul acestui sistem inovator. Pur si simplu scoateti inelul interior al gratarului si asezati unul din accesoriile pentru sitemul culinar modular (achizitionate separat). De ce sa nu serviti o pizza proaspata coapta pe o piatra pentru pizza? Sau sa savurati o paella delicioasa gatita intr-o tigaie pentru paella non aderenta autentic spaniola? Daca mancarurile exotige gatite la foc intens sunt pe gustul dumneavoastra atunci aruncati in lupta wok-ul din otel carbon cu tratament anti aderenta. Sau puteti sa gatiti un pui delicios cu ajutorul grillului pentru pui la gratar. Toate aceste sunt posibile acum cu ajutorul sistemului culinar modular si va va fi mult mai simplu sa va impresionati musafirii si sa serviti impreuna o masa bogata si diversificataInstaClean® Aqua Pro Technology

Confera o curatare usoara si rapida, sertarele pentru colectarea grasimii sunt in partea frontala si pe dreapta si pe stanga;Campingaz Instaclean® System


Confera o curatare usoara si rapida intrucat majoritatea pieselor din camera de gatire pot fi dezasamblate si curatate individual.


Campingaz Even-Temp®

Tehnologia Even Temp asigura temperatura uniform distribuita pe toata suprafata de gatire

Gratarele cu aceasta tehnologie asigura o temperatura de 250 grade si peste pe 90% din suprafata de gatire;


Campingaz ® Push2Fold 

Mese laterale rabatabile foarte usor la simpla apasare a unui buton. Mesela laterale care se rabateaza asigura depozitarea mai facila a gratarului.

Campingaz Arzatoare din Otel Inox

Tuburile din care sunt realizate arzatoarele sunt din otel inoxidabil, acest lucru asigura durabilitate sporita in timp si performanta optima in timpul gatirii.Arzatoare din fonta:

- caldura imprastiata uniform pe suprafata de gatire:
- durata mai mare de utilizare;


Tehnologie Dual Heat:

- doua zone de gatire cu temperaturi diferite;
- ofera posibilitatea de a crea o zona mare de gatire 
- ofera posibilitatea de a gati alimente diferite fara a amesteca gusturile;


RBS Sistem - Radiant Burner System

- arzatoarele ceramice sunt dispuse vertical astfel grasimea nu curge direct pe ele in timpul prepararii evitand aparitia flacarilor si a fumului.
- sistemul RBS este imbunatatit prin prezenta unui deflector de caldura;


Intuitive InstaStart® One-Touch Power Up with Backlit Security Controls


Noul sistem intuitiv de aprindere presupune apasarea si intoarcerea butonului pana la intensitatea dorita a flacarii. Iluminarea cu LED ajuta la reglarea intensitatii flacarii.

Easy Clic® Plus - Campingaz®

Consexiune pentru cartusele Campingaz CV.

Model compact si portabil.

Se refera la modelele gratarele portabile Attitude care pot fi utilizate si la iesirile la camping datorita dimensiunii mici si a greutatii reduse.

Curatare rapida si usoara datorita sertarului de grasime montat in fata.

Sertar pentru grasime montat frontal ceea ce reduce considerabil efortul si timpul necesar curatarii gratarului.