Metode de plata

SC DANDANA MARINE SRL (dandana.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata la sediu

Plata se efectueaza integral in numerar (cash) sau cu cardul la punctul de ridicare. Ridicarea produselor din depozitul nostru se poate face numai dupa confirmarea telefonica a disponibilitatii produselor.

Plata online - MobilPay

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. 

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). 

Pentru a putea efectua o plata prin MobilPay, valuta contului de pe care are loc plata trebuie sa fie obligatoriu RON. Serviciul MobilPay nu accepta alte monede in afara de RON.

Plata cu carduri de rate fara dobanda - MobilPay

Plata se poate efectua in aceleasi conditii de siguranta deplina descrise mai sus ca si pentru plata cu un card bancar obisnuit. In momentul in care se introduc primele 8 cifre ale unui card ce suporta plata in rate fara dobanda va aparea optiunea de a selecta numarul de rate dorit.

Magazinul nostru va ofera posibilitatea de a cumpara produse cu pana la 6 rate fara dobanda folosind unul din cardurile emise de urmatoarele banci: Credit Europe Bank (card avantaj), Banca Transilvania, Garanti Bank sau Alpha Bank.