Metode de plata

SC DANDANA MARINE SRL (dandana.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata la sediu

Plata se efectueaza integral in numerar (cash) sau cu cardul la punctul de ridicare. Ridicarea produselor din depozitul nostru se poate face numai dupa confirmarea telefonica a disponibilitatii produselor.

Plata online - MobilPay

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. 

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). 

Pentru a putea efectua o plata prin MobilPay, valuta contului de pe care are loc plata trebuie sa fie obligatoriu RON. Serviciul MobilPay nu accepta alte monede in afara de RON.

Plata cu carduri de rate fara dobanda - MobilPay

Plata se poate efectua in aceleasi conditii de siguranta deplina descrise mai sus ca si pentru plata cu un card bancar obisnuit. In momentul in care se introduc primele 8 cifre ale unui card ce suporta plata in rate fara dobanda va aparea optiunea de a selecta numarul de rate dorit.

Magazinul nostru va ofera posibilitatea de a cumpara produse cu pana la 6 rate fara dobanda folosind unul din cardurile emise de urmatoarele banci: Credit Europe Bank (card avantaj), Banca Transilvania, Garanti Bank sau Alpha Bank.

Plata prin credit online TBI Pay

TBI Payment inseamna serviciu de plata online a ratelor, fara documentatie fizica, foarte rapid (10-15 minute), adaptat nevoilor clientului, practicabil in doua modalitati, in functie de valoarea produsului care urmeaza sa fie achizitionat:

A. Buy Now Pay Later (BNPL), denumit generic Quattro, care presupune: 4 rate, dobanda de 0%, comision de acordare de 40 lei(suportat integral de catre client), valoarea maxima admisa de 1.000 lei.

B. Sistem Risk Based Pricing, pentru sume care depasesc 1.000 lei, unde perioada contractuala variaza intre 6 si 60 de luni, iar dobanda variaza in functie de profilul clientului: pentru clienti cu profil de risc scazut dobanda poate de fi de la 0% (promoțional) la 15%, iar pentru profiluri riscante de clienti, dobanda poate creste pana la maxim 35%. Valoarea maxima finanata poate fi de 30.000 de lei.

Etape de plata prin creditare electronica

Pasul 1

Intrati pe pagina produsului pe care doriti sa-l cumparati
Selectati cantitatea si apasati butonul „ADAUGA IN COS”
Prin selectarea optiunii „Trimite comanda” din fereastra de popup care se deschide sunteti redirectionat catre cosul de cumparaturi pasul de check-out.

Pasul 2

Va autentificati in cont sau creati un cont completand in sectiunea „Adresa de livrare” toate datele solicitate in campurile obligatorii
Selectati metoda de livrare
Selectati metoda de plata (credit online - TBI Pay)
Veti fi redirectionat automat catre platforma celor de la TBI Credit pentru finalizarea procesului de plasare a comenzii

Pasul 3

Dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail cu inregistrarea cererii de comanda de la office@grillmarket.ro si inca un e-mail din platforma TBI Payment cu un link de accesare a platformei, care precizează pasii urmatori de parcurs si metodele de plata.
Odata ajunsi pe platforma celor de la TBI Credit, este necesara completarea unui formular electronic pentru a putea finaliza comanda.
Formularul contine etapa de simulare a creditului, de completare date personale, de identificare a solicitantului de catre banca si de semnatura.

  • Completati in campul „CNP” codul numeric personal (CNP) (asa cum apare in buletin)
  • Completati in campul „E-mail”, o adresa de email corecta pe care o folositi pentru a putea fi contactat sau pentru a putea primi notificari / schimbari in legatura cu termenii dumneavoastra contractuali
  • Urmati / Completati toti pasii necesari  acestui formular electronic pentru a putea finaliza si pentru a va plasa comanda

Este necesara urmarea tuturor pasilor solicitati in acest formular electronic pentru a putea finaliza comanda si pentru a intra in procesul de analiza in vederea aprobarii solicitarii dumneavoastra de plata a comenzii prin metoda de plata „TBI Payment – creditare electronica”.

Ulterior veti fi contactat de catre TBI Pay. Daca dosarul dvs. de creditare electronica este aprobat noi vom expedia comanda plasata catre dvs.