Transport si Retururi

Produsele sunt expediate prin serviciu de curierat rapid (Fan Curier sau DPD Courier) la adresa de livrare, in termen de 24-48 de ore de la plasarea comenzii, pe teritoriul Romaniei.

In functie de prelucrarea comenzii si de orasul de destinatie exista si posibilitatea ca produsele sa fie expediate prin intermediul unei alte firme de curierat. In acest caz clientul va fi anuntat pentru a sti cu ce firma de transport isi va primi comanda.

Tarifele de livrare in functie de valoarea totala a comenzii sunt urmatoarele:

Valoarea comenzii Taxa de livrare
1 - 99 lei 30 lei
100 - 249 lei 20 lei
> 250 lei livrare gratuita


Tarifele de mai sus se aplica pentru localitatile in care exista cantru Fan Courier, vezi lista completa apasand 
Aici.

Pentru localitatile in care nu exista punct de lucru Fan Courier, se percepe o taxa de transport de 1 leu pe kilometrul aditional fata de cel mai apropiat punct de livrare Fan Courier.

Livrarile se fac de Luni pana Vineri in intervalul orar 10:00 - 16:00. 

Toate preturile includ TVA.

 

Atentie: Verificati integritatea produselor in momentul primirii coletului prin firma de curierat. In cazul in care exista produse deteriorate la transport, se intocmeste proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat si se returneaza exclusiv produsul deteriorat. Este neaparat necesar in procesul verbal intocmit de curier sa fie mentionat ca produsele au fost ambalate corespunzator. Procesul verbal intocmit de firma de curierat este absolut necesar pentru a putea inlocui produsul deteriorat. Reclamatiile ulterioare cu privire la produse deteriorate nu se iau in considerare. Pe perioada garantiei, clientul este obligat sa pastreze intacte ambalajele produselor, in caz contrar garantia se pierde.

Pentru retururi va rugam sa ne contactati pe adresa office@dandana.ro pentru a stabili impreuna detaliile necesare.


Va multumim,

Echipa dandana.ro