Deuter - Ghid Sisteme de sustinere rucsacuri

Deuter - Ghid Sisteme de sustinere rucsacuri

Deuter stie faptul ca fiecare persoana este construita diferit si intelege ca activitatile outdoor pun in cale diferite obstacole astfel a creeat pentru gama de rucsacuri 6 tipuri de sisteme de sustinere a spatelui. Aceste sisteme vor ajuta utilizatorul sa se bucure mai mult de activitatea sportiva diminuand oboseala si consumul de energie.

1. DEUTER AIRCOMFORT


Pentru rucsacurile mici si medii care sunt gandite pentru drumetii usoare s-a optat pentru ventilatie maxima.Inima sistemului de sustinere Aircomfort este un cadru din otel elastic, este extrem de durabil si ofera tensiune stabila pentru plasa din care este realizat spatele rucsacului creeand o zona de ventilatie intre spatele utilizatorului si rucsac eliminand umezeala si aerul cald. In 1984 Deuter a inventat si patentat primul sistem de sustinere cu plasa din lume. 

Rezultatul:

Pana la 25% mai putina transpiratie gratie ventilatiei superioare oferita de sistemul cu plasa Aircomfort. 


2. DEUTER AIRCONTACT


Atunci cand rucsacul se aseaza perfect pe spatele utilizatorului si cele mai grele obiecte devin usor de carat. Gratie sistemului de sustinere Aircontact greutatea este adusa cat mai aproape de corp astfel fiind langa centrul de greutate transferul se face mai usor si utilizatorul oboseste mai greu. Pernele de amortizare Aircontact sunt realizate din fibre goale care au capacitatea de a absorbi socurile dezvoltate de miscare.

Rezultatul:

Pana la 15% mai putina transpiratie gratie ventilatiei superioare precum si a transferul de greutate intre rucsac si corp.

3. DEUTER AIRSTRIPES

Un rucsac pentru ciclism trebuie sa stea cat mai sigur pe spate chiar si pe cele mai provocatoare trasee. Sistemul Airstripes ofera ventilatie superioara, este realizat din doua canale conturate pentru aer care sunt acoperite cu material respirabil Wide AirMesh. Suprafata de contact redusa dintre rucsac si utilizator precum si canalele de aer confera ventilatie superioara si circulatia aerului in timp ce stabillitatea este oferita de faptul ca rucsacul se aseaza foarte bine pe corp tinand greutatea cat mai centrata.

Rezultatul:

Contactul minim intre rucsac si utilizator precum si profilul Airstripes permite circulatia libera a aerului pe 80% din spatele purtatorului.

4. DEUTER ALPINE

In cazul rucsacurilor alpine combinatia de confort, durabilitate, functionalitate si greutate mica este esentiala. Alpine System de la Deuter raspunde acestei provocari concentrandu-se pe confortul si siguranta oferita de cele doua paduri flexibile perfect adaptate anatomiei, care urmaresc miscarile utilizatorului pentru a tine greutatea incarcaturii cat mai aproape de centrul de greutate.

Rezultatul:

Sistemul Alpine combina securitatea, conrolul incarcaturii oferind performanta crescuta in teren si ventilatie superioara.

5.DEUTER LITE

Reduse la esential rucsacurile usoare de la Deuter sunt ideale pentru a cara greutati mici si medii ( in functie si de volumul rucsacului ) Rucsacurile cu sistemul Deuter Lite sunt perfecte pentru munte intrucat greutatea mica si sustinerea solida sunt avantaje in teren.

Rezultatul:

Greutate mica fara compromis in ceea ce priveste siguranta.

6. DEUTER CONTACT

Pernele ergonomice si moi ale sistemului Contact System aseaza corect rucsacul pe spate si ajuta la distribuirea greutatii cat mai aproape de centrul de greutate. Canale pentru aerisire sunt prezente intre pernele ergonomice care in combinatie cu plasa 3D Airmesh confera ventilatie optima. 

Rezultatul:

Spatele rucsacului cu forma ergonomica confera confort precum si distributie corecta a greutatii carate.

Deuter