Set 2 placi din lemn de cedru pentru gatire la gratar Char-Broil - 140769

Char-Broil
69,00 RON (TVA inclus)
Livrare gratuita pentru comenzile ce depasesc 300lei.
Char-Broil
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU 140769
Produs original
Toate produsele noastre provin de la importatori sau distribuitori autorizati.
Transport gratuit
Comenzile de peste 250lei se livreaza gratuit in reteaua Fan Courier.
Consultanta specializata
Suntem aici sa raspundem intrebarilor tale si sa te ajutam in alegerea produsului potrivit.
Retur in 14 zile
Nu iti place produsul comandat? Relax! Ai 14 zile sa il returnezi in aceeasi stare in care ti-a ajuns.
Multiple metode de plata
Iti punem la dispozitie urmatoarele metode de plata: plata cu cardul, ramburs la curier, transfer bancar, rate fara dobanda cu cardurile acceptate, plata la sediu cash sau card.
Pick-up point Bucuresti
Daca esti din Bucuresti si vrei sa iti ridici comanda din depozitul nostru, alege metoda de livrare ridicare din depozit. Un coleg te va contacta si te va anunta cand poti trece sa iti ridici comanda din Sos de Centura 316, Glina, Ilfov.

Descriere

Set 2 placi din lemn de cedru pentru gatire la gratar Char-Broil - 140769

Placile de cedru sunt ideale pentru grill pentru ca va ajuta sa evitati expunerea directa a alimentelor la flacara, adaugand aroma de lemn si pastrand, totodata, aromele naturale ale carnii.

Placile de cedru de la Char-Broil reprezinta accesoriul perfect de gatire a somonului, dar si a altor tipuri de peste, legume, fructe si chiar branzeturi.

Fiecare set contine cate doua placi rezistente din lemn de cedru.

ntroduceti placile de cedru de la Char-Broil in kitul de gratar pentru a va bucura astfel de arome noi, indraznete cu prima ocazie. Utilizarea acestor placi rezistente din lemn de cedru va va feri carnea de expunerea directa la caldura grillului. Maestrii gastronomi folosesc aceste placi pentru a gati somonul si alte tipuri de peste, dar asta nu va rapeste bucuria de a descoperi tot felul de alte modalitati de a le folosi dupa propria inspiratie. Pentru rezultate optime, inmuiati placile in apa timp de 30 de minute inainte de utilizare. Dupa ce le puneti pe grill, lasati-le sa se incalzeasca pana veti vedea ca iese putin fum.

Setul contine doua placi de 29,8 cm in lungime x 13,3 cm latime x 0,79 cm inaltime
Sunt usor de utilizat cu grilluri de diferite marci sau dimensiuni
Impresionati-va oaspetii cu aromele neobisnuite pe care vi le garanteaza gatirea somonului sau a altor tipuri de peste pe placi de cedru, dar puteti incerca sa gatiti pe ele si carnuri, branzeturi, legume sau chiar fructe, pentru arome noi si interesante.

Avertisment: Ca si in cazul altor tipuri de lemn, arderea cu flacara a acestor placi de cedru poate avea ca rezultat degajarea de monoxid de carbon, funingine sau a altor biosubstante de ardere despre care se stie ca pot provoca fie cancer, fie toxicitate reproductiva.

Cum sa gatiti cu ajutorul placilor de lemn

Placi de lemn folosite pe grill! Toata lumea apeleaza la acest truc deoarece se evita astfel expunerea directa a alimentelor la caldura grillului. Placa serveste ca mijloc de protectie si ofera un plus de savoare alimentelor. Majoritatea apeleaza la placile de lemn pentru gatirea somonului sau a altor tipuri de peste, dar puteti experimenta gatitul la placa si cand e vorba de alte feluri de carne, de legume, fructe sau chiar branzeturi.

1. Inmuiati placa in apa
Inmuiati placa in apa timp de 30 de minute inainte de a o pune pe grill. Asigurati-va ca aceasta se scufunda complet in apa punandu-i deasupra o greutate ca sa nu se ridice la suprafata.

2. Ungeti placa cu ulei
In cazul in care gatiti fileuri de peste cu piele, ungeti fileul de peste cu ulei inainte de a-l pune pe placa.

3. Condimentati placa
In functie de alimentele pe care le gatiti, incercati diferite tipuri de placi de lemn netratat: cedru, stejar, arin, hicori, artar, cires si mar.

4. Mentineti placa in stare corespunzatoare
Folositi un pulverizator de apa pentru a stinge eventualele flacari prea mari in cazul in care placa ia foc.

5. Gatire lenta indirecta
Prin gatirea indirecta cu ajutorul placilor de lemn, pregatirea alimentelor va necesita mai mult timp pentru ca acestea nu vor fi expuse direct la foc, dar rezultatele vor fi si ele cu totul diferite de procedeul obisnuit de gatire pe grill. Daca aveti un grill cu gaz, reglati la jumatate caldura emisa de arzatoare. Daca aveti un grill pe carbuni, puneti carbunii doar pe una din suprafetele laterale ale grillului.

6. Refolositi placa
Puteti folosi o placa de gratar de doua sau de trei ori sau puteti elimina partile afectate de foc si sa l folositi ca aschii de lemn pentru afumare. Pentru refolosire, inmuiati pur si simplu placa in apa si depozitati-o intr-un loc curat si uscat. Nu folositi detergent de vase, pentru ca acesta poate contamina aroma de lemn.

Nota: Nu uitati sa inmuiati placa de cedru in apa dupa utilizarea sa pe grill deoarece o placa de lemn incalzita pastreaza urme de jaratic care se pot reaprinde.

Detalii

SKU
140769
Categorii
Brand
Tip Accesoriu Gratar
Sisteme Culinare
Cod EAN
5709193342366

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review