Gratar pe carbuni cu afumatoare JOE's Barbeque Smoker 20” Longhorn JS-33954
Descriere
Gratar pe carbuni cu afumatoare JOE's Barbeque Smoker 20” Longhorn JS-33954
Nici pe departe comparabil cu un gratar obisnuit: gratarul pe carbuni cu afumatoare JOE's Barbeque Smoker, de calitate superioara, este un sistem de gratar cu care puteti frige, praji, afuma, coace alimente sau gati atat direct, cat si indirect.
Versiunea mai mare a popularului Longhorn de 16", cu un diametru de aproximativ 50,8 cm, oferă o zona mai mare pentru gratar, ofera mai mult spatiu pentru vasele de gatit si pentru prepararea garniturilor. In plus, aceasta versiune, formata dintr-un cadru cu doua compartimente sudate, este echipata cu doua rafturi frontale si cu un raft mai mare pentru lemnele de foc. Suprafata de gatit este atasata la camera de foc.
Gratarul deosebit de stabil, cu roti solide din fier, va va oferi o experienta autentica de gen. Afumatoarea cu aspect rustic impresioneaza prin multe detalii practice, cum ar fi o suprafata deosebit de mare de gatit, trei zone de depozitare, o camera de foc solida din fier, o plita deasupra camerei de foc sau un termometru din metal cu care este echipata camera de gatit, astfel incat sa puteti obtine cu usurinta rezultate excelente la gratar si experiente gustative unice. Datorita peretilor grosi din otel afumatoarea pastreaza caldura deosebit de mult timp. Cu ajutorul termometrului integrat, puteti urmari oricand temperatura din interior. Puteti face foc cu lemn sau cu carbuni.
Aspectul special la gratarul pe carbuni cu afumatoare JOE's Barbeque este sistemul ingenios cu doua camere, care face posibila reducerea timpului de gatire. La temperaturi de 90 pana la 130 de grade Celsius, alimentele sunt gatite indirect pe o perioada mai lunga de timp.
Nu veti mai avea problema grasimii care se scurge in foc si arde – va propunem o experienta culinara sanatoasa pentru intreaga familie.
Calitate pentru generatii intregi – acest aspect este evident si in ceea ce priveste materialul de fabricatie. Joe's BBQ Smoker a fost fabricat manual din otel gros, sablat si acoperit cu o vopsea rezistenta la caldura, de inalta calitate.
Manopera de inalta calitate si designul bine gandit sunt evidente in multitudinea detaliilor. Rotile au fost taiate din teava de fier, ceea ce asigura un nivel deosebit de ridicat de stabilitate, si concentricitatea fara cusur a rotilor.
Caracteristici:
- Fabricat in Germania din otel gros rezistent la socuri termice si uz indelungat
- Suprafata camera de gatit 98 x 49 cm
- Suprafata camera de foc 48 x 49 cm
- Plita de gatit pe capacul camerei de foc
- Dimensiuni 195 x 85 x 180 cm
- Greutate 250 Kg.
- Galeata de scurgere si vatrai incluse
- Termometru bimetalic pe camera de gatit
- Suport pentru maner 5 mm
- Grosime otel corp gratar 6,35 mm
- Grosime otel grile zona de gatit 6 mm
- Grosime otel grile zona de ardere 16 mm
- 2 rafturi frontale extinse de otel pt. front de lucru
- 1 raft inferior pentru depozitare (spatiu de depozitare a lemnului de foc)
- Suport maner pentru brat pivotant
- Cadru sudat ferm
- Doua roti metalice masive Wild West 20" (508 mm)
- Suport pentru maner (otel) 5 mm
- Gratarul este preasamblat paletizat si se livreaza cu transportator dedicat
Garantie 24 luni
METODE DE GATIRE
Pe gratar (90-160 grade C)
Focul arde in camera de foc atasata lateral si puteti pregati preparate delicioase la o temperatura scazuta. Utilizati lemn de fag ori de cate ori este posibil. Lasati deschis capacul camerei de foc si rezultatul este unic. Gata cu alimentele uscate, gata cu fumul dat de arderea grasimilor si fara sa fie necesara intoarcerea alimentelor pe gratar, acestea vor avea un gust aparte si vor fi extrem de suculente.
Gatire indirecta pe grill (160-300 grade C)
Pregatiti alimentele „ca pe gratar”, dar in lateral (cu capacul camerei de foc inchis), la o temperatura foarte ridicata.
Afumare (60-90 grade C)
Jarul este utilizat in acelasi mod ca si in cazul gatirii pe gratar, cu exceptia faptului ca toate orificiile de evacuare sunt inchise si se genereaza mult fum. Prin selectarea tipului de lemn puteti determina intensitatea fumului si implicit gustul alimentelor.
Gatire pe grill (160-300 grade C)
Jarul (lemn sau carbune) este situat chiar sub alimentele care urmeaza sa fie preparate la gratar.
Pe foc direct
Puteti pregati tot felul de preparate in oale, tigai si cratite pe plita, in camera de gatit si pe gratar sau prin intermediul bratului pivotant situat deasupra camerei de foc. In gama noastra de accesorii veti gasi o selectie bogata de articole traditionale din fonta Lodge.