Poze Gps Lowrance Endura Safari

  • Poze Gps Lowrance Endura Safari
  • Poze Gps Lowrance Endura Safari
   
 
Pin It


Gps Lowrance Endura Safari

SKU: 000-0125-42

Pret: 1.732 RON

Stoc limitat

Pretul include TVA 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Endura Safari este fratele mai mare al lui Lowrance Endura Out&Back. Safari este companionul perfect pentru kiking si drumetii, camping , pescuit si vanatoare. Beneficiind de cel mai bun suport de harta preincarcat cu drumuri primare si secundare, contururi topografice la intervale de 150m si cele mai importante puncte de interes (POI), Endura Safariofera siguranta si o buna cunoastere a imprejurimilor.

Cu 36 de icon-uri pentru pescuit si vanatoare, Safari  face usoara marcarea locurilor importante si imbunatateste sansele de succes pentru practicantii acestor sporturi.

Un procesor performant si o memorie de mare viteza fac ca redesenarea hartilor si recalcularea traseelor sa se faca foarte repede, iar computerul de calatorie aduce informatii foarte importante cum ar fi distanta pana la destinatie, orele pentru rasarit si apus si datele calatoriei. Safari include deasemenea un MP3 player, si aplicatii pentru vizualizarea fotografiilor sau a videourilor dowloadate sau realizate cu camera de actiune.

Safari poate fi customizat in functie de nevoile individuale, aparatul acceptand toate tipurile de fisiere pe care le accepta si Endura Out&Back.

Cu ajutorul unui soft de navigatie instalat pe un card microSD Endura Safari se poate transforma in GPS auto cu indicatii “turn by turn”, eliminand astfel necesitatea de a avea doua asemenea aparate.

0721265600 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: GPS-uri portabile

Producator: Lowrance

Cod produs - SKU: 000-0125-42