Izolatie premium PU pentru noile modele de lazi frigorifice Campingaz

Izolatie premium PU pentru noile modele de lazi frigorifice Campingaz

Testele asupra lazilor frigorifice au aratat schimburile de temperatura se produc prin capac in proportie de 30% si pe la baza in aceeasi proportie. 

Noile modele de lazi frigorifice Campingaz beneficiaza de izolatie mai groasa in capac  (Icetime Plus Extreme & Powerbox Plus) si baza, si izolatie redusa in pereti, rezultand astfel dimensiuni exterioare reduse pastrandu-se dimensiunile interioare si perfrmanta sporita. 

Campingaz foloseste poliuretan, cel mai calitativ material de izolatie existent pe piata in momentul actual, obtinand astfel o izolatie cu pana la 30% mai performata.

Tratament Antimicrobial - previne aparitia mirosurilor, mucegaiurilor si ciupercilor

Aditivul antimicrobial este impregnat in materialul interior al lazilor frigorifice Campingaz si nu eista riscul de a fi zgariat sau spalat. Este foarte puternic si se mentine in timp – va fi prezent pe toata durata de viata a produsului.

Bariera antimicrobiala ne asigura ca produsul rezista la mucegaiuri si ciuperci si va bloca formarea mirosurilor neplacute. 

Tratamentul antimicrobial este 100% sigur. Ingredientul activ in substanta antimicrobiala este folosit deasemenea la fabricarea multor marci de sampon si in aditivii alimentari artificiali. Consumatorii ajung in contact cu aceasta substanta zilnic, aceasta nefiind periculoasa nici daca este ingerata. Suprafata Antimicrobiala este prietenoasa cu mediul inconjurator.


Siguranta inchiderii si izolare perfecta

Lazile frigorifice Campingaz sunt proiectate cu o buza pe capac, buza care inchide perfect pentru o siguranta deosebita. Scistemul  “click and lock” emite un click  linistitor cand este impins capacul asa ca veti sti in permanenta ca lada frigorifica este inchisa in siguranta! 


Capace cu balamale si deschidere larga

Capacele articulate se inchid perfect peste lazi iar manerele batante se aseaza perfect in spatele lazilor astfel incat acestea sunt foarte usor de transportat. Deschiderea superioara este generoasa, incarcarea fiind facila si rapida. 

Capacul este deasemenea proiectat in unghiul perfect astfel incat lazile nu se vor rasturna indiferent daca sunt pline sau goale.