Himalaya Travel - mai mult decat tabere montane

Himalaya Travel - mai mult decat tabere montane

Ce este Himalaya Travel? 

Mulți spun că este o agenție ce organizează tabere pentru copii...noi considerăm că este locul în care timp de 16 ani s-au adunat oameni profesioniști și frumoși care an de an încearcă să îi facă pe cei mici și mari să se îndrăgostească de munte și de toate activitățile montane.

Ne place să credem că am ajutat mulți copii să găsească plăcerea unui trăi sănătos în aer liber, și că am contribuit la evoluția lor pe plan sportiv și uman. 

Cu ce se ocupă Himalaya Travel? 

Organizăm activități care ne plac foarte mult și în care ne regăsim (tabere de schi, tabere de mountain-bike, drumeții, escaladă, etc.) mergând doar în locuri pe care le îndrăgim. În felul acesta reușim să transmitem celor ce vin cu noi dragostea pentru sport și natură.

Totodată vrem să le oferim copiilor posibilitatea de a socializa, de a-și face prieteni dincolo de ecranul telefonului sau al calculatorului.

Ne dorim să ajutăm la formarea unei generații conștiente de importanța protejării naturii și de frumusețea peisajelor ce ne înconjoară. Din ce în ce mai mulți adolescenți aleg să ne însoțească în aventurile nostre la cort și doresc să vadă cum este traiul departe de confortul unei pensiuni. Ne bucurăm să le vedem fericirea de pe chip în fața focului de tabără, în acorduri de chitară.

Sporturile în aer liber îi ajută să se dezvolte armonios, iar în zilele petrecute în tabără se crează adevărate prietenii ce dăinuie peste ani. Mulți copii preșcolari se desprind cu greu de părinți și cu mult curaj încearcă experiența unei tabere alături de noi. Mulți dintre ei ajung să iubească să ne fie alături mulți ani la rând, astfel încât unii dintre cei ajunși la vârsta majoratului aleg să se alăture echipei noastre de instructori juniori.

Toate acestea ne fac să continuăm an de an tradiția taberelor noastre.

 

Echipa HT

Comentarii