Poze Lanterna Maglite XL200 3*AAA LED

  • Poze Lanterna Maglite XL200 3*AAA LED
  • Poze Lanterna Maglite XL200 3*AAA LED
  • Poze Lanterna Maglite XL200 3*AAA LED
  • Poze Lanterna Maglite XL200 3*AAA LED
  • Poze Lanterna Maglite XL200 3*AAA LED
   
 
Pin It


Lanterna Maglite XL200 3*AAA LED

SKU: XL200

Pret: 305 RON

Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Pretul include TVA 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Functionare: 
Actionand butonul din capatul lanternei XL200TM, puteti actiona una din cele 5 functii bazice. Acestea sunt indicate prin desene la capatul lanternei, dupa cum urmeaza (vezi fig.2):

Moduri:
* Normal (Pornit/Oprit) - Luminozitate variabila
* Strobe - Stroboscop variabil
* Nite Lite (Lumina de noapte) - Scade automat luminozitatea pana la cel mai slab semnal.
* Signal (Semnal) - Semnal Pornit/Oprit initiat de utilizator
* SOS - Transmite un cod SOS in cod Morse.

Selectarea modurilor:
1. puteti aprinde lanterna si puteti ajusta intensitatea folosind 1 apasare. Incepand cu lanterna stinsa, apasati si tineti apasat butonul in timp ce rotiti lanterna la stanga si la dreapata (vezi fig.3), pentru a varia intensitatea. Cand ati gasit nivelul dorit, eliberati butonul pentru a pastra setarea. Opriti lanterna cu 1 apasare. Lanterna XL200TM memoreaza setarea dumneavoastra, astfel incat atunci cand aprindeti din noi lanterna cu 1 apasare, va aparea nivelul de intensitate selectat de dumneavoastra. Selectia va ramane valabila pana cand fie (1) schimbati setarea repetand pasii de mai sus sau (2) scoateti capacul, asteptati un moment, apoi il puneti la loc.
2. puteti face lanterna sa produca un efect de stroboscop (clipire) prin 2 apasari. Incepand cu lanterna stinsa, apasati butonul de 2 ori (cam cat de repede spuneti click click) dar tineti apasat dupa a doua apasare. Rotiti lanterna in stanga si dreapta(vezi fig.3) tinand butonul apasat pentru a varia intervalul de clipire. Cand ati gasit modul dorit, eliberati butonul pentru a pastra setarea. Ca mai sus, 1 apasare pentru a stinge lanterna. Cand o reaprindeti cu 2 apasari, va fi in modul stroboscop cu intervalul clipirii ales de dumneavoastra, care va ramane asa pana il schimbati urmand pasii de mai sus.
3. puteti pune lanterna in mod NiteLiteTM utilizand 3 apasari rapde. Incepand cu lanterna stinsa, apasati rapid butonul de 3 ori, si se va aprinde la intensitatea maxima (sau ce nivel de intensitate ati ales). Dupa aproximativ 5 secunde, se va stinge incet pana va ajunge la un nivel minim si va ramane asa pana se va misca lanterna; apoi va reveni la nivelul initial de intensitate, O apsare pentru a stinge lanterna.
4. puteti pune lanterna in Mod Semnal utilizand 4 apasari rapide. Incepand cu lanterna stinsa, apasati butonul de 4 ori. Puteti folosi lanterna ca un dispozitiv silentios de semnal: porniti-l si opriti-l fara nici un zgomot, doar prin rotirea lanternei (vezi fiig.3) O apasare ca sa stingeti lanterna.
5. prin efectuarea a 5 apasari rapide puteti face ca lanterna dumneavoastra sa produca in mod repetat si silentios semnalul SOS - semnalul de ajutor transmis in Codul International Morse. Apasati rapid butonul de 5 ori si va incepe sa transmita semnalul SOS. Pentru a opri, stingeti lanterna cu o apasare

Blocare:
Lanterna dumneavoastra MagLite XL200TM are si o functie de blocare, pentru a preveni aprinderea accidentala. Pentru a bloca butonul, indreptati lanterna drept catre cer sau tavan, apoi, apasand butonul si tinandu-l apasat, rotiti lanterna pana ce aceasta este indreptata spre podea; eliberati butonul. Butonul este acum blocat. Pentru a debloca, repetati pasii de mai sus.

Dimensiuni:
Lungime: 12 cm
Diamteru: 2,5 cm
Greutate (cu baterii): 104 g

Date tehnice:
Lungimea razei luminoase: 138 m
Durata utilizarii continue:
- mod puternic: aprox. 2h 30 min
- mod slab: aprox. 218 h
Intensitatea fluxului luminos: 172 lumeni

Prin constructia robusta din aluminiu, anodizarea la interior si exterior pentru o rezistenta ridicata la coroziune, si rezistenta la apa si socuri, noua lanterna MagLite XL200 intruneste toate caracteristicile de calitate pe care profesionistii si consumatorii le asteapta de la o lanterna Mag.

Garantie detaliata si instructiuni incluse. Contine 3 baterii alcaline AAA.

GARANTIE LIMITATA DE ZECE ANI 
Mag Instrument Inc. (Mag) garanteaza cumparatorului (cu dovada cumpararii) ca aceasta lanterna nu are defecte in partile componente sau de fabricatie timp de zece ani de la data primei cumparari in detaliu.

0721265600 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Lanterne si lampi

Producator: Maglite

Cod produs - SKU: XL200